Til at begynde med er konceptet bag network marketing enkel. Deling – er gennem produktet eller business filosofi – grundlaget for netværksmarkedsføring.
Network marketing er en multi-milliarder pund industri med millioner af uafhængige business mennesker rundt om i verden. Store virksomheder som Gillette, Colgate-Palmolive, Kleeneze Europa, AT&T og andre, har alle vendte til network marketing på grund af den meget reelle kant det giver dem i både indenlandske og internationale markedsføring.
Network marketing er en ‘BIG’ lille virksomhed, der tilbyder alle, med eller uden erfaring fra erhvervslivet, mulighed for at starte og køre en hjemme-baseret virksomhed, der virker. Det er den sidste grænse hvor ‘den lille fyr”, (folk som dig og mig) kan gøre det store.
NETWORK MARKETING
Vs
TRADITIONEL MARKEDSFØRING
Den traditionelle måde at marketing produkter er at flytte dem fra en producent gennem et netværk af mellemmænd. Nationale grossister, regionale grossister, Cash & Carry lagersteder, detailhandlere, -‘mellemmændene’ – alle tilføje deres ‘værdiløs’ procent til prisen på produktet.
Af den tid, den vare eller tjenesteydelse når dig, slutbrugeren, betaler du ikke kun for produktet, men en procentdel af prisen for hver eneste mellemhandler i netværket.
I network marketing er der ingen fordyrende mellemled. I stedet for at betale dem, vil en network marketing selskab betale dig for hvilket som helst beløb produkt du påføre være ‘flyttet’.
Som et eneste individ opererer alene, mængden af produkt eller service levering du kunne ‘flytte’ fra din egen indsats, ville være relativt lille. I network marketing dog, kan det beløb, du ‘følge’ skal flyttes indirekte være enorme.
Her er essensen af et netværk marketing kompensationsplan. Ikke blot vil du blive kompenseret for produktet eller tjenesten klargøres du personligt forårsage skal flyttes fra din egen direkte indsats, vil du også modtage indirekte erstatning for produkt eller service bestemmelsen om, at organisationen’ “årsager” skal flyttes.
DIN ‘ORGANISATION’
Hvis det skal lykkes i network marketing skal du opbygge en organisation. Det vil sige skal du ‘dele’ fordelene ved både produkter/tjenesteydelser og forretningsmulighed med andre. I network kaldes marketing dette din downline.
«Alvorlige» pengene skal havde i network marketing er at være haft fra hvad der betegnes som «overdrevne ride» provision fra ‘bevægelse’ produkt eller service bestemmelse fra ‘downline’ din ‘sponsor’ vil hjælpe dig med at opbygge. (I network marketing er det ansvaret for din Introduktion ‘sponsor’ til at hjælpe dig med at opbygge din downline.)
Alt du skal gøre i første omgang for at bygge en downline er ‘ dele ‘ med andre oplysninger om produkterne eller tjenesteydelser og forretningsmuligheden på tilbud.
Teoretisk set, hvis efter ‘deler’ oplysninger med andre, og du efterfølgende tiltrukket bare fem alvorlige individer, der besluttede at slutte sig til dig i dit netværk marketing forretning – kun – til illustration din downline kunne svare til følgende efter fem niveauer af geometriske vækst:
Du
Du sponsor bare 5 seriøse personer i din virksomhed.
Dit niveau 1 / 5
De duplikerer din indsats og hver sponsor 5 alvorlige mennesker.
Dit niveau 2 / 25
Disse 16 duplicate din indsats og hver sponsor 5 alvorlige mennesker.
Dit niveau 3 / 125
Disse 125 duplicate din indsats og hver sponsor 5 alvorlige mennesker.
Lidt aritmetiske vil fortælle dig det er teoretisk set i alt 3,905 personer på din femte niveau.
EN UBEGRÆNSET INDTÆGT POTENTIALE
Forestil dig effekt af en business-bygning plan, der vil betale dig en aftalt ‘over-ride’ Kommissionen på hvert produkt eller service levering ‘flyttet’ af hver og en af de 3,905 potentielle distributører i din downline. Network marketing derefter handler om en masse mennesker bevæger sig en lille produkt. Jo flere mennesker du indføre, jo større din indkomst potentiale. Bemærk at jeg sagde alvorlige mennesker. Du kan finde, at du nødt til at indføre 20, 30 eller endda 50 nye distributører, før du finder en person, der får alvorlige om virksomheden.
Hvis du ønsker at kaste bort de potentielle indtjening på tilbud som værende latterligt eller umuligt – ikke. Jeg har personligt mødt mennesker, der tjener £5.000 til £50.000 pr måned (ja per måned) fra netværk marketing for deltidsindsats. Selvom størstedelen af networkers tjene hundreder snarere end mange tusinde om måneden, (mest arbejder deltid) skal det forstås så at hvis du er at gøre alvorlig indkomst, skal du sætte i seriøs indsats. Ingen gratis frokost her! Fagfolk i Network Marketing, (dem, der tjener enorme indkomster) anerkende, at for at blive vellykket du skal “gå gennem numrene”. Det vil sige, sortere gennem masser og masser af mennesker, indtil du finder dem, der får alvorlige om virksomheden.
Der er to stikben til at tjene i Network marketing. Første,, selvfølgelig, opbygning af en ´down line´. Men husk, en stor organisation af mennesker, der gør intet andet end sponsorere andre, tjener intet!
For det andet er, BALANCE og sammenhæng. Tilbringe tid bygning organisationen ja, men også bruge tid på at fremme dine produkter/ydelser til andre og selv bruger produkter/ydelser!
SÅ HVORDAN KAN DU OVERBEVISE FOLK TIL AT DELTAGE DIN VIRKSOMHED?
Det enkle svar er, du ikke. Du vil dem, der overbevise sig selv. Hvis de er virkelig på udkig efter en måde at få succes, vil så de komme til dig at gå efter den. Nøglen til at opnå succes i network marketing er ikke at blive havde ved at overbevise folk, men ved at hjælpe dem (alvorlige), der ønsker at blive succesfulde selv.
HVOR FINDER JEG FOLK TIL AT SLUTTE SIG TIL MIG I MIN VIRKSOMHED
Som det er blevet anslået, at 20% af den britiske arbejdende befolkning – det er ca. 6 millioner mennesker – ville være interesseret i at starte deres egen virksomhed, er markedsplads i Det Forenede Kongerige alene virkelig enorme. Med en nylig MORI meningsmåling viser, at 50% af de 16-25 årige var interesserede i at starte deres egen virksomhed, markedet faktisk er stigende.
En af de mest vigtige ting at anerkende er den mest værdifulde ressource til rådighed for dig i nyt blod – millioner af business mulighed for asylansøgere, der ikke er i øjeblikket involveret i netværk. For det er der, vil du finde succeshistorier i morgen for din downline-organisation.
Virkning af internettet på network marketing bliver helt enorm.
VÆLG HØJRE SELSKAB
I enhver succesfuld forretning er det kvaliteten af den vare eller tjenesteydelse, der udbydes, er det enkelte vigtigste aspekt for dens succes.
Den mest lukrative lønstruktur i verden vil ikke give dig med en igangværende restindkomst hvis den vare eller tjenesteydelse ikke giver konkrete værdi og fordele for dig og dine kunder.
Levere en vare eller tjenesteydelse, som folk har brug for, ønsker, kombineret med en forretningsmulighed er de villige til at fortælle deres venner om og du kan bygge dig selv en virksomhed imperium i network marketing!
TIPS TIL TOPPEN?
Tip # 1 / Hvis du allerede er involveret i et netværk marketing programe og du er ved at blive “solgt” primært på fordelene ved erstatningen planen med den vare eller tjenesteydelse, der tilbydes som en sekundær overvejelse, så læse ovenstående afsnit igen og flytte til en virksomhed, hvis produkter eller tjenesteydelser ‘move’.
Tip # 2 / spørge dig selv dette vigtige spørgsmål: er network marketing program jeg overvejer at deltage, jeg er villig til at dele med mine venner og familie? Kommentaren “Jeg ønsker ikke mine venner og familie at vide, hvad jeg gør, Larsen ønsker at blive succesfulde først – derefter vil jeg præsentere dem!” er næsten legendariske i network marketing. (En kommentar oftimes lavet af mislykkede networkers, der havde ingen reel tro på virksomheden eller de produkter, de var fremme i første omgang!) Hvis du straks føler dig tryg med udsigten til at lade dine naboer, dine venner og din familie kender netværksprogrammet du overvejer at deltage, har tro på virksomheden og dens produkter/tjenesteydelser, har tillid til dine at indføre sponsor, har så du sandsynligvis valgt den rigtige virksomhed at arbejde med.
Tip # 3 / ikke blive utålmodig ved at forvente ting til at ske natten! Opbygning af en moderat produktive downline i et netværk marketing program tager tid – mange måneder ikke mange uger.
Tip # 4 / læse tip 3 igen og undgå som pesten ethvert selskab, der antyder noget andet eller ikke kræver du at investere i udviklingen af en distributør base. Hvis din potentielle sponsor i network marketing program du inviteres til at deltage ikke foreskrive, at det tager tid at opbygge et betydeligt produktivt downline derefter er det ikke en virksomhed din bliver inviteret til at deltage, men et spil- og en du er forpligtet til at tabe!
Tip # 5 / Hvis du ønsker at spise med klasser – handler med produkter eller tjenester eftersøgt af masserne!
Hvis du har prøvet Network Marketing før og mislykkedes, valgte du sandsynligvis den forkerte selskab, den forkerte sponsor eller den forkerte produkt.
ER NETWORK MARKETING FOR DIG?
En besked fra premierminister Rt. Hon. Tony Blair MP til Direct Selling Association.
“Jeg er glad for at give min støtte til Direct Selling Association og gøre dem opmærksom på, hvor stor en del direkte salg er vores indenlandske marked for salg af varer og tjenesteydelser. Vi har fået noget som 13% af den hele home-shopping marked gjort ved direkte salg, næsten en halv million mennesker er involveret i direkte salg og 40.000 af dem gør det fuld tid… Det viser også, hvordan, i en teknologisk økonomi og skiftende arbejdsmarked, der er store nye muligheder derude.
Jeg vil gerne sige til dem, at det er en god ting at være involveret i, og at vi, som en regering anerkender den enorme bidrag at folk, der tager op direkte sælger muligheder kan gøre for den samlede velstand i økonomien. Så det er vel værd at gøre, vel værd at være involveret i og jeg ønsker dem af jer, der er engageret i det, det bedste for fremtiden.”
Ovenstående er teksten i en video-besked gives til medlemmer af Direct Selling Association i forbindelse med dsas årlige konference i Hinckley Leicestershire på 5-6. maj 1999. ()
AT OPSUMMERE
Network marketing er ikke for alle. Mens nogle mennesker sværger ved netværksmarkedsføring, andre blot Sværg! (Læse tip No. 3 igen for at finde ud af hvorfor). For at lykkes i network marketing du får brug for beslutsomhed, engagement, begejstring og vigtigst – en brændende lyst til succes. Hvis du mener har du de kvaliteter, komme tilbage til den person, der har givet dig med denne information i dag.