Undertiden, er de formelle og juridiske erklæring om personlig konkurs den bedste måde at gå, når du er “sneet” med regninger, og du kan bare ikke se vejen klart for at overleve.
Faktisk, konkurs kan du starte på en frisk. Generelt, det tager kun en lille mængde af penge, en omhyggelig vurdering af din ejendom og din gæld. I mange tilfælde er en advokat ikke nødvendigt.
Hvis du har meget få aktiver, bjergene af gæld og ikke tilstrækkelig indkomst til at opfylde deres forpligtelser, så er din bedste satsning næsten altid indgivelsen af straight konkurs. Hvad du skal bruge er korrekt former “S3010 konkurs former, for en person ikke udøver virksomhed.” Disse kan købes fra enhver full line kontor forsyning butik, især i et område, der tjener advokater kontorer.
Du skal vide, hvilken bydel du bor i til Federal Court formål – så ser på de hvide sider af din telefon bog under USA ‘s regering – domstole – og tager ned adresse i nærmeste amerikanske District Court. Tjek det ud til at være sikker på at din bolig er i denne Rettens kompetence.
Du derefter udfylde formularer du har købt, oversigt over dine kreditorer – dem med prioritet er angivet først – hvilket betyder, at dem, der har forlænget kredit til dig mod en form for sikkerhed eller sikkerhedsstillelse, efterfulgt af dem, der har forlænget kredit til dig på netop din signatur eller omdømme. Du skal være sikker på at liste alle dine kreditorer fordi nogen, at du undlader at liste, vil være i stand til at sagsøge dig og indsamle selv efter konkurs har fået retskraft. På samme tid, Vær sikker på at medtage navnene på alle og enhver du kan har medunderskrevet en note eller et lån til, såvel som enhver, der muligvis har medunderskrevet for dig.
De love om personlig konkurs varierer i alle stater, men generelt en konkurs dom vil ikke tage væk det hus du bor i, grundlæggende boligudstyr, en bil, der er nødvendige for dit erhvervsarbejde, og heller ikke værktøjerne i din handel. Tjek disse ting at sikre imod listen over emner, der betragtes som livsfornødenheder af din tilstand.
Når du har fået alle de formularer udfyldt, og notarized, tager du dem til dommerkontoret i US District Court i din jurisdiktion. Betaler du degnen $50, og derfra, er du hjem gratis. Degnen giver besked om dine kreditorer, og minder dem, som du har gemt konkurs papirer, de ikke kan bekymre dig om din gæld længere.
Dog inviteres de til hørelsen. Normalt dukke de ikke op, fordi tid, du har meget få, om nogen, nonexempt aktiver venstre, at de er virkelig interesseret i.
Men uanset aktiver du har, er nonexempt, vil blive solgt af retten til at tilfredsstille dine kreditorer. Penge fra dette salg er derefter føjet til det samlede beløb af penge du kan har overgivet til Domstolen på tidspunktet for deres indgivelse, og ligeligt blandt dine kreditorer efter prioriteter.
Efter alt dette har fundet sted, og som regel om 3 måneder efter du har været erklæres konkurs, du kan starte forfra at pådrage sig gæld, betale regninger og etablere en ny kreditvurdering. Du bør dog især passe på at tale med din gamle kreditorer, fordi de kan forsøge at manøvrere dig til at underskrive en “genbekræftelse” af din gamle gæld. Ting at gøre er at være sikker på, at du omhyggeligt læser noget du anbringer din signatur til, og ikke accepterer at betale enhver gæld, der allerede er blevet udtømt gennem din konkurs!
I nogle konkurs Filspåner er det en absolut fordel at hyre en advokat til at repræsentere dig. Dette gælder især for folk, der har aktiver såsom fast ejendom de vil beskytte, og/eller personer, der har været i drift hjemme-baserede virksomheder eller blevet anklaget for bedrageri. Husk dette, hvis du beslutter at behandle din konkurs uden en advokat, så er det dit ansvar at udfylde alle nødvendige formularer, præcist og fyldestgørende, og lige så præcist som hvis du havde betalt en advokat til at gøre det for dig. Udelade en kreditors navn eller adresse eller et lån, som du skrev til at glemme, vil helt sikkert bringe på retssager mod dig selv efter din konkurs har fået retskraft. Være sikker på, at du forstår alle papirerne, bede Court Clerk for rådgivning, og hvis du løber ind i problemer, derefter tage det til en advokat.
Udover de regelmæssige konkurslovgivning er der også en lidet kendt og lidet anvendte metode til at få reorganiserede med din gæld, især når du har fået et fast job og blot har brug for mere tid til at ordne din gæld. Dette er den lønmodtager bestemmelserne i kapitel XIII i de føderale konkurslovgivningen.
Dybest set, disse bestemmelser giver dig mulighed at indgå nye aftaler med dine kreditorer og betale alle dine gæld over en ny 3-årig periode. Når du har arkiveret for gældsætning fritagelse i henhold til denne lov, er intet optaget permanent på din kredit record. Du kommer til at holde alle dine aktiver, men du skal betale din gæld. Men så længe retten giver dig lindring under disse bestemmelser, og du betaler dine kreditorer planmæssigt tilbagebetaling som aftalt ved retten, det dine kreditorer ikke kan genere dig. Selv om de har indledt en retssag mod dig, når retten har givet dig lindring, kan ikke de røre dig! Når du har gemt under disse bestemmelser, dine kreditorer er umiddelbart begrænset fra selv at kontakte dig, og får kun hvad dommeren eller kurator doles ud til dem.
Ofte gange, hvis en kreditor truer med at sagsøge dig, er det mest effektive, du kan gøre at fortælle ham ærligt, at hvis han anlægger du, du har intet andet alternativ undtagen til fil konkurs papirer. I mange tilfælde, vil dette få ham til at tage et andet look og gøre, hvad han kan for at hjælpe dig med at betale ham de penge du skylder, men over en længere periode, og på mindre månedlige betalinger. Den absolutte bundlinjen er, at dine kreditorer ved kun alt for godt, at hvis du indgive konkursbegæring, deres chancer for at modtage selv halvdelen af hvad du skylder er næsten lig nul. Således, det er i deres bedste interesse at gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig med at fortsætte med at lave betalinger på det beløb, du skylder, uanset hvor små disse betalinger kan være.
Når en kreditor sagsøge dig, og får en dom imod dig, kan han derefter få en retskendelse, lede sheriff at gribe din personlige ejendele og sælge det, med alle midler indså vil fordringshaver at tilfredsstille din gæld. Når de ser dette til at ske, medskyldige mange mennesker til at gøre sig selv “dom proof.” Med andre ord, de skjule deres aktiver eller flytte dem out-of-state før sheriff eller marshall ankommer. Dette er ulovligt, men er gjort så ofte ikke.
Mange kreditorer vil forsøge at “pynt” din løn. Dette gøres ved at få en retskendelse, lede din arbejdsgiver til at afsætte en del af din løn eller løn hver lønperiode og vend det til ham. Først, selvfølgelig, han har til at finde ud af hvor du arbejde; og selv da, i de fleste stater, der er grænser i forhold til hvor meget en kreditor kan pynt din løn.
Hvis du har nogen job, og ingen synlige aktiver, eller du bor i en stat, hvor din løn ikke kan være garneret, har dine kreditorer faktisk meget få muligheder for nogensinde indsamler fra dig.
Mange teknikker, der anvendes af kreditorer og inkassobureauer er ulovlig. En kreditor eller agenturet kan skrive breve til dig; kalder du en gang om dagen søgen efter en betaling; og selv banke på din dør for at bede om en udbetaling. men han er forbudt ved lov at chikanere dig eller invadere dit privatliv eller bruge vildledende middel til at få dig til at betale dine regninger. Han kan ikke bruge foul og krænkende sprog over telefonen, fortælle alle andre end du årsagen til sin telefonopkald, ulejlige dig eller på nogen måde truer dit job eller dit omdømme i kvarteret hvor du bor.
Stadig, den bedste idé for reorganisering og afvikling af din gæld, når du befinder dig i en uholdbar situation, er i-person besøg og forklaringer af din situation med dine kreditorer, og et ønske om at undersøge andre muligheder for gensidig tilfredshed uden at involvere inkassobureauer eller konkurs. Give det en chance – det er en hel del lettere end de fleste mennesker er klar over.