For mange af os, kan penge få stramme hver nu og da. Vi har følt knivspids, og mange føler det nu. Hvis du er i den situation, hvor du nu har en masse gæld, og spekulerer på, hvad du kan gøre ved det, der er en mulig løsning for dig med en anden pant. Hvis du allerede ejer et hjem, har nogle egenkapital opbygget i det, har en anstændig kreditværdighed, så du sandsynligvis allerede kvalificere sig. Her er nogle ting, du skal vide om at få en anden pant for konsolidering af gælden.

Første ting først

Før du tænker på at få en anden pant, er der mulighed for en mere økonomisk måde at konsolidere nogle gæld. Det skridt ville være at refinansiere dit første realkreditlån. Det giver kun mening, selv om, hvis du kan refinansiere til en lavere rente end hvad du i øjeblikket har på din eksisterende pant og nuværende gæld, såsom dine kreditkort, at dette ville være en god måde at gå. Dette bør ses på som dit første valg, fordi en anden pant vil have højere renter end en første pant.

Hvordan det kan hjælpe

Hvis refinansiering ikke er tilgængelig for dig, så overvej at få et andet realkreditlån. Denne type lån er normalt mod egenkapital i hjemmet – ofte kaldet et hjem egenkapital linjekredit. Et andet realkreditlån kan spare dig for en betydelig mængde penge ved at give dig lavere renter end kreditkort, og ved at gøre dine betalinger mindre hver måned.

Kig på låneomkostninger vipbanks

Når du er klar til at vælge, hvilket lån er for dig, er du nødt til at se på mere end blot renten. En af disse ville være længden af tid til lånet. Selv om det er en god ting at have lavere betalinger, du også nødt til at sørge for, at det samlede beløb, der skal betales sætter dig i en bedre situation. En længere periode kan ende op betyder, at du rent faktisk betaler mere i det lange løb. Derudover skal du overveje alle andre gebyrer (point og lukke omkostninger), før du forpligter dig til det lange træk.

Overvej låne typen

Så bør du tænke på den type andet realkreditlån, du ønsker. En fast rente realkreditlån giver dig mulighed for at have en stabil betaling for lånets løbetid. På den anden side har et realkreditlån med variabel rente fleksible betalinger, der er afhængige af økonomien. Det betyder, at du kan have en reel opsparing nogle år, og højere betalinger i de dårlige tider. Generelt, hvis økonomien ser ud som det vil være godt for et stykke tid, så ville det være den bedste vej at gå. Vær sikker på, selv om, at du refinansiere det, før satserne får helt ud af hånden, og du mister dit hjem.

Når du beskæftige sig med lån og anden realkreditlån, skal du sørge for at sammenligne det med andre långivere. Du kan gøre dette meget nemt online og få et online citat meget hurtigt. Mens en anden pant kan bruges til ethvert formål, bør du anvende de penge, du har brug for at betale alle eksisterende gæld (konsolidering af gælden er god, men gæld fjernelse er bedre), før du gør noget andet med det.